Styrassic park – Bad Gleichenberg – 02.09.2017.

Polazak s Autobusnog kolodvora u Ivanić-Gradu u 06:00 sati. Ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju do BAD GLEICHENBERGA I PARKA DINOSAURA. Obilazak parka. Styrassic park je izgrađen u podnožju drevnog vulkana. Na površini od pet hektara različite staze vode vas kroz lijepi šumski kompleks i zabavni park gdje se nalaze više od 60 različitih vrsta dinosaura u prirodnoj veličini. U središtu parka nalaze se dinosauri koji su svoje stanište imali na prostorima današnje Štajerske.

Park se kontinuirano širi i obogaćuje novim atrakcijama pa tako možete posjetiti kuću Dino s 3D kinom i paviljon Dino te vidjeti životinje iz ledenog doba. Stazom pratite tijek povijesti koji je doveo do izumiranja dinosaura, zanimljiv je i svijet mamuta, a na kraju vas staza vodi kraj jedinstvenog sabljastog tigra – strašne grabežljive mačke s dugim zubima, divovskog jelena te pećinskog medvjeda.

Koncept parka je vrlo informativan i prezentiran na jednostavan način. Šetnja BAD GLEICENBERGOM – slobodno vrijeme za kavu, te kupanje u termama po želji. Ugodna vožnja kroz Sloveniju uz kraća stajanja tijekom vožnje. Dolazak je predviđen u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA

180 kn za odrasle
160 kn za djecu do 15 godina

Cijena je kalkulirana na bazi min. 40 prijavljenih putnika.

PONUDA UKLJUČUJE

prijevoz autobusom prema navedenoj relaciji, posjet Bad Gleichenbergu i Styrassic parku, usluga turističkog pratitelja na putovanju, PDV, osiguranje jamčevine putovanja, osiguranje od odgovornosti, organizacija i realizacija putovanja

ULAZNICE UZ NADOPLATU

Styrassic park 13 eur (odrasli),
9 eur (djeca do 18.god)

Ostali programi u ponudi