Ljetni robotički kamp Petica – 26.-30.06.2017.

Ljetni robotički kamp “Petica” 2017. će se održati od 26. do 30. lipnja 2017. godine na lokalitetu «Petica» pokraj Ivanić-Grada, gdje se planira sagraditi budući znanstveno-zabavni park s muzejom nafte i energije. Cilj kampa je poticanje inovacija i kreativnosti kod djece, upoznavanje sa sve utjecajnijom robotikom kroz promociju održivog razvoja i zaštitu okoliša.

Na kampu je predviđeno sudjelovanje 20 djece u dobi 9-15 godina, koja će kroz pet dana provesti 25 sati upoznavajući se s raznim oblicima robotike (prvenstveno Lego i Arduino). Pored toga djeca će imati priliku vidjeti etno zbirku, poučnu šumsku stazu, isprobati jahanje konja, te sudjelovati u seoskoj olimpijadi.

Polaznici ne moraju imati predznanja u robotici ili programiranju. Ipak, poželjno je imati vlastito računalo.

Djeca će biti smještena na poznatom seoskom imanju Kezele (www.kezele-vino.hr) i imat će cjelodnevni nadzor. Dio radionica će se odvijati na samom imanju, a dio u prostoru budućeg muzeja.

Voditelji radionica imaju izvrsno stručno poznavanje robotike te mnogo iskustva u radu s djecom.

KOTIZACIJA

Kotizacija iznosi 1.200,00 kn, a uplaćuje se na žiro račun Hrvatskog robotičkog saveza
IBAN: HR8823600001102334324,
opis plaćanja: ljetni robotički kamp Petica.

Cijena prijevoza polaznika do kampa i povratak u mjesto stanovanja nije uključena u kotizaciju.

SADRŽAJI KAMPA

25 sati robotike (radionice pod stručnim mentorstvom), 4 x noćenje na Seoskom turizmu Kezele, 4 x doručak na Seoskom turizmu Kezele, 5 x ručak na Seoskom turizmu Kezele, 4 x večera na Seoskom turizmu Kezele, rekreativne radionice u poslijepodnevnim i večernjim satima, prijevoz sudionika sa seoskog turizma Kezele do Petice i natrag, cjelodnevni nadzor tijekom boravka u kampu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, organizacija i realizacija programa kampa

DODATNE INFORMACIJE

Ana Gašparović 099/6803-135 ili e-mail roboticki.kamp@gmail.com.

Molimo Vas da ispunite prijavnicu i uplatite kotizaciju najkasnije do 1.06.2017.
Ispunjenu prijavnicu molimo da pošaljete na e-mail roboticki.kamp@gmail.com

dr.sc. Ana Sović Kržić
Ana Gašparović M.A.
Janko Kezele

Ostali programi u ponudi