LIPICA – KOPAR – PIRAN, 16.09.2017.

Polazak s Autobusnog kolodvora u Ivanić-Gradu u 06:00 sati. Ugodna vožnja kroz Sloveniju s redovitim pauzama na putovanju do LIPICE – mjesta gdje se nalazi najstarija ergela lipicanaca. Obilazak ergele uz stručno vodstvo. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak vožnje prema slovenskom primorje te obilazak mjesta KOPAR I PIRAN.

Kopar je jedini lučki grad na 47 km dugoj obali jadranskog mora u Sloveniji. On je sjedište gradske općine Kopar i najveći grad u Primorskoj, jednoj od slovenskih regija. Piran (tal. Pirano) je grad i središte istoimene općine u jugozapadnoj Sloveniji na Jadranskoj obali Piranskog zaljeva. Mjesto je pravi muzej na otvorenom sa srednjovjekovnom arhitekturom i bogatim kulturnim nasljeđem.

U poslijepodnevnim satima odlazimo prema kućama. Ugodna vožnja kroz Sloveniju uz kraća stajanja tijekom vožnje. Dolazak je predviđen u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: 190 kn

Cijena je kalkulirana na bazi min. 40 prijavljenih putnika.

PONUDA UKLJUČUJE

prijevoz autobusom prema navedenoj relaciji, posjet Lipici, Kopru i Piranu, usluga turističkog pratitelja na putovanju, PDV, osiguranje jamčevine putovanja, osiguranje od odgovornosti, organizacija i realizacija putovanja

ULAZNICE UZ NADOPLATU

Ergela u Lipici sa stručnim vodstvom
16 eur (odrasli), 8eur (djeca do 18 god.) 

Ostali programi u ponudi